Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/flevopok/public_html/prijsvragenforum.nl/includes/function.php on line 265
Een Mini Cooper winnen? – Prijsvragenforum
Mini winnen

Mini Cooper winnen

Wil je een auto die sportief, compact én modern is? Dan staat Mini Cooper vast en zeker vooraan in je lijst. De Mini Cooper is van oorsprong geproduceerd om races te winnen. De Mini Cooper werd pas echt bekend toen Mini Cooper drie keer de rally in zijn klasse won. Door het succes werd de Mini Cooper voor het eerst in 1971 als personenauto geproduceerd. Sportief en modern staat dus in de oorsprong van Mini Cooper geschreven. Via Prijsvragenforum kun jij de Mini Cooper prijsvraag vinden, zodat jij een Mini Cooper kunt winnen.

Gratis Mini Cooper

De iconische Mini 3-deurs is een sportieve en unieke auto die bekend staat om het compacte formaat. Door het compacte formaat heeft de auto veel grip en een goede wegligging. De Mini Cooper is een unieke auto met karakter! Prijsvragenforum heeft de Mini Cooper prijsvraag geselecteerd die het mogelijk maakt waarmee jij jouw karakteristieke Mini Cooper kunt winnen.

De accessoires

Het standaardmodel is al vrij luxe, maar de Mini Cooper heeft een aantal luxe accessoires die jouw Mini Cooper nóg karakteristieker kunnen maken. Jij bepaalt in grote zin hoe jouw gratis Mini Cooper er uit komt te zien. Vind jij het belangrijk dat jouw Mini Cooper een lederen bekleding, metallic lak en/of lichtmetalen velgen heeft? Bij het invullen van de prijsvraag kan jij precies aangeven hoe de Mini Cooper er uit komt te zien. Vul de geselecteerde prijsvragen in en wie weet ben jij deze maand nog de eigenaar van een karakteristieke en sportieve Mini Cooper.

Terug naar overzicht