Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/flevopok/public_html/prijsvragenforum.nl/includes/function.php on line 265
Hoe kun jij geld terugkrijgen met cashback? – Prijsvragenforum
Cashback

Cashback

Cashback is een vrij nieuwe maar effectieve methode om veel geld te besparen op producten die jij wilt of nodig hebt. Doordat het een vrij nieuwe methode is en daardoor niet echt bekend is onder de shoppers, wordt het vooralsnog niet veel gebruikt. Prijsvragenforum stelt ook dat de methode nog te weinig gebruikt wordt en daarom leggen wij in dit artikel uit wat cashback is en hoe jij het kan gebruiken om geld te besparen.

Wat is cashback?

De naam beschrijft in essentie wat het is. Cashback is het terugkrijgen van geld op een gekocht product. Er zijn meerdere cashbacksites die korting aanbieden voor de webshops. De desbetreffende cashbacksites zijn aangesloten bij de webshops. Het bestaansrecht van de cashbacksites is het werven van klanten voor de webshops. De cashbacksite krijgt een klein percentage bij een aankoop.

Bieden de cashbacksites alleen korting op onbekende webshops?

Er zijn talloze webshops aangesloten op het kanaal van de cashbacksites, waaronder de grote webshops zoals Bol.com en Zalando. Zij hebben er alleen maar baat bij aangezien er simpelweg klanten binnenkomen door de cashbacksites.

Hoe kan ik cashback krijgen?

Jij krijgt als consument korting op producten en sites waarvan jij het nooit geweten hebt dat het mogelijk was. Er zijn enkele sites die de cashbacksites voor jou op een rij gezet hebben zodat jij makkelijk kunt uitzoeken waar jij korting kan krijgen. Het is echter wel belangrijk om te weten hoeveel procent van het bedrag je terugkrijgt, wat de uitbetaalgrens is en of de webshop waar je iets koopt aangesloten is. Op de cashbacksites kun jij de informatie en de aangesloten webshops vinden zodat jij direct kunt beginnen met geld besparen.

Terug naar overzicht