Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/flevopok/public_html/prijsvragenforum.nl/includes/function.php on line 265
Gratis boodschappen winnen? – Prijsvragenforum
Boodschappen winnen

Boodschappen winnen

Boodschappen doen is een vrij dure besteding. De boodschappen van een huishouden kunnen al gauw tot een paar honderd euro per maand oplopen. Bij Prijzenvragenforum.nl is het mogelijk om deze kosten aanzienlijk terug te dringen. Één van de betreffende prijzen is: gratis boodschappen winnen. De prijs kan al gauw oplopen tot €1000,-! Met €1000.- kan een huishouden enkele maanden boodschappen doen. Kun je het je al voorstellen dat jij degene bent die de komende paar maanden gratis boodschappen doet?

Gewoon doorlopen bij de afrekenbalie

Met de voucher kun jij zo doorlopen bij de afrekenbalie. Het aantal deelnemers is vooralsnog beperkt aangezien dit een vrij nieuwe actie betreft. Dit vertaalt zich dat jij meer kans maakt om de voucher te winnen. Op die manier kan jij boodschappen winnen en hoef je daar vrijwel niets voor te doen. Jij moet alleen bepalen wat jij de komende weken wilt gaan eten en bij welke supermarkt jij de gratis boodschappen gaat doen. Niet alle supermarkten doen mee aan de actie dus informeer na het winnen bij welke supermarkt jij terecht kunt.

Hoe werkt boodschappen winnen?

De supermarkten hebben informatie nodig zodat zij daarop kunnen inspelen. De basisinformatie die jij geeft, in combinatie met de prijsvraag is voor de supermarkten genoeg om daar campagnes aan te koppelen. De supermarkten zullen de informatie gebruiken om dat vanuit een marketing perspectief te bekijken. Zo verbeter jij het supermarktensegment en heb jij de mogelijkheid om daar dubbelzijdig van te profiteren met jouw voucher. De beste en hoogste boodschappen vouchers zijn speciaal voor jou geselecteerd zodat jij kans maakt om gratis boodschappen te winnen.

Terug naar overzicht