Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/flevopok/public_html/prijsvragenforum.nl/includes/function.php on line 265
Jouw eigen BMW winnen? – Prijsvragenforum
 BMW winnen

BMW winnen

Met zijn sportieve uiterlijk en moderne eigenschappen is BMW een automerk dat veel koppen laat draaien. De slogan van BMW ''Freude am fahren'', wat letterlijk genieten van het rijden betekent, wordt daadwerkelijk gewaarborgd met een BMW 1-serie. Wil jij degene zijn die nagekeken wordt met een sportieve en moderne BMW? Op Prijsvragenforum.nl is het mogelijk om een BMW te winnen zodat jij de slogan ''Freude am fahren'' van BMW kunt testen.

Klik hier en win een BMW 1-serie!

BMW 1-serie

De BMW 1-serie is kwalitatief, duurzaam en compact. BMW schetst dat het rijplezier daadwerkelijk gewaarborgd wordt met een BMW 1-serie. Door middel van optimale verhoudingen heeft het model een bepalend karakter. De BMW 1-serie is leverbaar vanaf enkele tienduizenden euro's. Echter, via Prijsvragenforum is de BMW gratis leverbaar. Wij hebben de vragen geselecteerd waarmee jij een BMW kunt winnen. Om dit te waarborgen heeft Prijsvragenforum per prijsvraag onderzoek gedaan of de prijs daadwerkelijk uitgeloofd wordt als de kandidaat gewonnen heeft. Op die manier kan jij er zeker van zijn dat als jij wint, jij ook daadwerkelijk een gratis BMW krijgt.

Jij bepaalt hoe jouw gratis BMW eruit ziet

De BMW 1-serie kan geleverd worden met verschillende opties en accessoires. Prijsvragenforum.nl vond het belangrijk dat de auto geleverd wordt zoals jij het wilt. Daarom kan jij de opties en accessoires zelf bepalen met het invullen van de prijsvraag. Op die manier heb jij niet alleen een auto die jij wilt, maar heb je de gratis BMW ook precies zoals jij het wilt. Wil jij de 1-serie winnen? Zoek uit op Prijsvragenforum met welke prijsvragen jij de BMW kunt winnen.

Terug naar overzicht